петак, 27. јул 2018.

Lovren pobjesnio na Instagramu: 'Samo s**ete! Sram vas bilo!'

Lovren pobjesnio na Instagramu: 'Samo s**ete! Sram vas bilo!'    “Samo se**te! Sram vas bilo zbog načina na koji tretirate našeg igrača!”, napisao je Lovren


Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren naljutio se na navijače Liverpoola koji su veoma kritični spram vratara Redsa nakon dvije velike pogreške u prošlosezonskom finalu Lige prvaka, u kojem je Real Madrid svladao Liverpool 3:1.

Fenomenalan nastup na SP-u u Rusiji Lovrenu je priskrbio mjesto u momčadi prvenstva.

Lovren i sam zna kako je to biti na meti kritika, u prve dvije sezone u crvenom dresu često je bio kritiziran zbog svojih pogrešaka u obrani, a dobivao je čak i prijetnje smrću, stoga nije čudno kako je stao u obranu svog klupskog suigrača.

Liverpool je trenutno na pripremama za nadolazeću sezonu, a nesretni Karius u prijateljskom je susretu protiv Borussije iz Dortmunda napravio još jednu pogrešku, stoga su navijači odmah odapeli.

"Hvala Bogu da imamo Alissona Beckera", bio je jedan od komentara koji je posebno naljutio Lovrena. Becker je inače, brazilski vratar kojeg je Liverpool ove sezone doveo kao pojačanje i vjerojatno će u prvoj postavi odmijeniti Kariusa.

“Samo se**te! Sram vas bilo zbog načina na koji tretirate našeg igrača!”, napisao je Lovren i dobio podršku velikog broja navijača koji imaju više razumijevanja za igračke pogreške.

Нема коментара:

Постави коментар