петак, 19. јануар 2018.

VIC: Nova mlada je dočekana na tradicionalan način u kući svog muža…


Nova mlada je dočekana na tradicionalan način u kući svog muža. Njena nova porodica je zatražila od nje da održi mali govor, na šta je mlada ustala i počela:
– Moja voljena nova porodico, zahvaljujem vam što ste me dočekali lepo u svoj dom. Pre svega, želim da vam kažem da svojim prisustvom ne želim da izazvam neke neprijatnosti ili da zbog mene menjate svoje navike i običaje.

Svekar je prekine:
– Kako misliš, moje dete?
– Ono što mislim je da oni koji su prali sudove – mogu slobodno da nastave sa svojim poslom. Oni koji su prali odeću, neka nastave sa svojim poslom. Oni koji su kuvali – ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene. I oni koji su čistili kuću, takođe trebaju da nastave sa svojim poslom. Što se mene tiče, ja sam ovde samo da zabavljam vašeg sina!

4 коментара:

  1. Moje ime je Loana, ja sam iz Monaka. Imam dečka s kojim imam veze s dvije godine. Samo se jednog jutra probudio i rekao mi da je veza gotova. Bila sam u suzama gotovo 4 tjedna. bio sam tako zbunjen i srčan. Poslao sam sestru i moju najbolju prijateljicu Susan da ga pozovu, ali on je inzistirao da se veza završi zato što me je umorio. Do vrlo dobrog dana kad sam čuo za dr. Ajayi, pročitao sam neka svjedočanstva na njegovoj stranici, pa sam odlučio pokusati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao stvari koje je trebalo učiniti kako bi on učinio čaroliju, u početku sam razmišljao trebam li to učiniti, i odlučio sam se pokušati. Učinio sam ono što mi je rekao doktor Ajayi, čarobnjak, a ne nula 7 dana, niotkuda, moj dečko koji me je ostavio bez ikakvog razloga došao je jedne večeri u moju kuću i molio me da se vratim, čak je došao sa svojom brate i molio sam se za oprost .. Nakon toliko bola koji sam prošao, moj se dečko i dalje vratio ... tako sam sretan ... sve zahvaljujući dr. Ajayi, možete ga kontaktirati za bilo koju vrstu uroka. Vjerujem da će vas vidjeti kroz vaše ODNOSNE probleme.

    E-adresa: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    ОдговориИзбриши
  2. Moje ime je Loana, ja sam iz Monaka. Imam dečka s kojim imam veze s dvije godine. Samo se jednog jutra probudio i rekao mi da je veza gotova. Bila sam u suzama gotovo 4 tjedna. bio sam tako zbunjen i srčan. Poslao sam sestru i moju najbolju prijateljicu Susan da ga pozovu, ali on je inzistirao da se veza završi zato što me je umorio. Do vrlo dobrog dana kad sam čuo za dr. Ajayi, pročitao sam neka svjedočanstva na njegovoj stranici, pa sam odlučio pokusati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao stvari koje je trebalo učiniti kako bi on učinio čaroliju, u početku sam razmišljao trebam li to učiniti, i odlučio sam se pokušati. Učinio sam ono što mi je rekao doktor Ajayi, čarobnjak, a ne nula 7 dana, niotkuda, moj dečko koji me je ostavio bez ikakvog razloga došao je jedne večeri u moju kuću i molio me da se vratim, čak je došao sa svojom brate i molio sam se za oprost .. Nakon toliko bola koji sam prošao, moj se dečko i dalje vratio ... tako sam sretan ... sve zahvaljujući dr. Ajayi, možete ga kontaktirati za bilo koju vrstu uroka. Vjerujem da će vas vidjeti kroz vaše ODNOSNE probleme.

    E-adresa: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    ОдговориИзбриши
  3. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
    +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

    ОдговориИзбриши
  4. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
    +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

    ОдговориИзбриши