петак, 19. јануар 2018.

PRICA: Dečak Aleksa je živeo u jednom malom selu i nikome se nije svidjao jer je bio izuzetno glup !


Dečak Aleksa je živeo u jednom malom selu i nikome se nije svidjao jer je bio izuzetno glup ! Naročito ga nije volela učiteljica koju je Aleksa dovodio do ludila !
Jednom je Aleksina mama došla u školu da proveri kakav je djak njen sin .
Učiteljica je sve iskreno rekla njegovoj mami … i da ne obraća pažnju na ono što ona priča , i da ne pamti ništa , i da ne uči ništa … jednom rečju : glup ! I da ona u celoj svojoj karijeri nije srela tako glupo dete !
Aleksina mama je bila šokirana .. toliko šokirana da je nedugo kasnije prodala imanje i kuću i preselila se u drugo mesto !
Dvadesetak godina kasnije , učiteljica se razbolela . Dijagnoza je bila za nju poražavajuća … njena bolest je bila tako teška da mora podhitno na operaciju ali kod samo jednog hirurga jer samo on može da joj spasi život ! Učiteljica nije ni sekunde razmišljala , odlučila je da proba .
Operacija je prošla uspešno .
Kada je učiteljica otvorila oči , pred njom je stajao glavni hirurg koji ju je operisao . Bio je to naočiti muškarac , visok , lepog lica .. smeškao se dok ju je posmatrao .
Ona je htela da mu zahvali i samo što su reči počele da klize niz usta … kada poče da se guši … umrla je brzo a da nije uspela da kaže bilo šta !
Doktor je pokušao da joj spasi život ali bilo je kasno … učiteljici nije bilo spasa .
Kada se hirurg okrenuo , video je čistača Aleksu koji je isključio kabal sistema za održavanje života da bi usisao pacijentkinu sobu …
A vi ste mislili da je hirurg bio Aleksa , jel da ?

Нема коментара:

Постави коментар