четвртак, 30. август 2018.

SAMO ON ZNA NEOBELODANJENE TAJNE ZADRUGE Čovek iz produkcije progovorio: Luna i Kija... A JADNE! Slobo - LAŽI, SAMO LAŽI

Zadruga
I to najveći.

Milan Milošević je večerašnji gost u autorskoj emisiji Rade Radenović "Rada sam". Bez dlake na jeziku je sa voditeljkom podelio svoje utiske koje je poneo iz rijalitija "Zadruga", ali nije štedeo ni komentare o bivšim cimerima. Rada, znajući kakvog sagovornika ima, je do detalja ispitala novinara kome bi pripisao "epitet onoga koji je najviše lagao".

- Kako vreme prolazi, od svih učesnika rijalitija "Zadruga" najviše je lagao Sloba. Kada sve to presaberemo, čovek je najviše lagao. Sada, da li je to on radio svesno, ili se izgubio u situaciji. Lagao je sebe i milione ljudi koji su to gledali. Sve što je radio radio je da bi sebe prikazao u što boljem svetlu. Čovek je sve to na pogrešan način radio, uz njega je bila i Luna, koja takođe nije govorila istinu. Međutim, kada sam gledao neke klipove,  to što je govorila, toliko je bila sluđena, ona nije znala šta govori. On je bio i te kako svestan svega što je govorio. Kada su pušteni klipovi iza famozne "Škode", čovek se kleo da neke stvari nije rekao - rekao je Milan, a potom dodao:

- Hteo je da bude dobar svima i Kiji i Luni i njegovoj, njenoj porodici. Njegova namera je loša da bi se okarakterisao kao dobar čovek. On je želeo sebe da zaštiti. Da pokaže da je on samarićanin. Luna je ta koja je ušla mlada u celu tu priču. Nadam se da će u "Zadruzi 2" imati priliku da pokaže da je ona vesela devojka - kaže Milošević.

Da podsetimo Sloba Radanović je svoju suprugu Kristinu Kockar, prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani, a Milošević je osudio njegovo ponašanje u "Zadruzi", a ako je suditi prema njegovim rečima, on nikako nije imao reči hvale za pevača.

Нема коментара:

Постави коментар